Creativiteit en didactiek spelen een grote rol bij Gerard Lodder, de oprichter van Studio Geer. Didactisch en creatief binnen een carrière van ruim 17 jaar in het basisonderwijs. En daarna toen hij de overstap maakte naar een uitgeverij voor computercursussen.

In beide werkkringen was ook zijn liefde voor de Nederlandse taal een belangrijke factor. Leerlingen allerlei regels van onze taal bijbrengen; geschreven teksten corrigeren en waar nodig herschrijven bij de uitgeverij.

Privé leest hij graag, dat werd voorlezen en lezen stimuleren in het onderwijs, en is hij een liefhebber van het cryptogram.

Begin jaren 80 begon hij ook met filmen, smalfilm met geluid. Experimenteren en het maken van een heuse animatiefilm, 50 seconden, zonder statief! (stop-motion, voor de kenners. Voor de niet-kenners overigens ook). Liefde voor film en het knopjesgevoel (bedienen van apparatuur) was geboren.

Het is niet zo vreemd dat al deze facetten binnen Studio Geer een plaats hebben gekregen.

Om ook het jongehondengevoel een plaats te geven, want laten we eerlijk zijn, zo piep is hij niet meer, is er het Studio Geer-team. Dit zijn een aantal studenten / scholieren, die een gedeelte van hun vrije tijd besteden aan de diversiteit van Studio Geer. Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat ook door Studio Geer gemaakte muziek bij films kan worden toegevoegd, dus altijd rechtenvrij.Wat is verder nog belangrijk? Misschien dit: Gerard Lodder heeft een professionele opleiding tot stemacteur gevolgd. Hij heeft bij de uitgeverij zeer ruime ervaring opgedaan in het maken van instructiefilms, die hij ook zelf inspreekt. Voor het inspreken heeft hij ook tal van andere opdrachtgevers zoals de Dutch Learning Company, Corendon en Alex. Ook heeft hij een aantal jaar, cursussen Spelling en Grammatica verzorgd.

Privé houdt hij van lekker eten, een beetje koken, fietsen, reizen, cabaret, toneel, film en voetbal (kijken dan vooral, hoor) en humor.

Voor vragen en informatie kunt u natuurlijk e-mailen (info@studiogeer.nl) of bellen (06 33 83 65 73).Studio Geer is ingeschreven bij Kvk te Dordrecht (Rotterdam) onder nummer 24449314. Hier zijn ook de algemene voorwaarden gedeponeerd, die u hieronder kunt oproepen.
Over Studio Geer
log-in
HOME DIGITALISEREN  COMPUTERONDERSTEUNING VIDEO ONLINE FOLDER CONTACT VOOR BEDRIJVEN
Studio Geer